Particuliere verzekeringen...

…want niets is Zeqer

Contact

Zeqer Advies, voor particuliere verzekeringen.

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Dan is het een geruststellende gedachte dat u kunt terugvallen op een goede verzekering. Bij Zeqer Advies staat ontzorgen hoog in het vaandel. Dat betekent dat wij altijd een stapje meer zetten om risico’s af te dekken met de juiste verzekeringen en dat de afwikkeling van een eventuele schade probleemloos verloopt.

Bij Zeqer Advies kennen we de klant en de klant kent ons. Juist het persoonlijke aspect is waarmee wij ons onderscheiden van andere tussenpersonen en assurantiekantoren. Wij werken altijd op basis van uw persoonlijke situatie. Hoe ziet uw gezinssituatie eruit en welke (financiële) risico’s zijn er? Onze adviseurs lopen alle risico’s en verzekeringen graag één voor één met u door.

Zeqer Advies Boxmeer
UW EERSTE AANSPREEKPUNT

Zeqer Advies biedt particuliere verzekeringen naargelang uw persoonlijke wensen en situatie. Wij hechten veel waarde aan een grondige intake en meerdere contactmomenten daarna. U neemt immers niet één verzekering, maar een volledig verzekeringspakket met meerdere polissen bij ons af. Zeqer Advies is in alle gevallen uw eerste aanspreekpunt. Of het nu om de afwikkeling van een schade of een simpele vraag gaat. Daarnaast duiken wij net wat verder in de voorwaarden van een verzekering, zodat u altijd krijgt waar u recht op heeft.

Wie vertrouwt op Zeqer Advies, kan erop rekenen dat uw particuliere verzekeringen goed geregeld zijn. U kunt bij ons terecht voor elk type verzekering, uiteenlopend van een aansprakelijkheidsverzekering of uitvaartverzekering tot een reisverzekering of inboedelverzekering. Een gesprek over uw verzekeringen behoort overigens standaard tot ons hypotheekgesprek. Maar ook als u geen Hypotheek (of een Zakelijke Verzekering) via ons heeft afgesloten, is Zeqer Advies uw ideale tussenpersoon voor particuliere verzekeringen.

Particuliere verzekeringen

DIGITALE POLIS NOORDHOLLANDSCHE

Bekijk uw polissen, meld een schade of vind een herstelbedrijf snel en eenvoudig. Klik hieronder om in te loggen in uw persoonlijke account of download de verzekeringsapp.

Verzekerd bij Nh1816?

www.nh1816.nl/mijn-polissen

www.verzekeringapp.nl

Verzekerd bij Nationale Nederlanden?

www.nn.nl/Inloggen

Verzekerd bij ASR?

www.asr.nl/login