Zakelijke verzekeringen...

…want niets is Zeqer

Contact

Zeqer Advies, voor zakelijke verzekeringen.

Zeqer Advies zakelijk

Zeqer Advies wil dat u als ondernemer vooral bezig kunt zijn met ondernemen. Onze adviseurs zijn daarom uw sparringpartner op het gebied van risico’s die bij het ondernemen komen kijken en zorgen ervoor dat risico’s en bijbehorende zaken goed zijn afgedekt. De adviseurs van Zeqer Advies zijn geworteld in het Land van Cuijk en Noord-Limburg en weten precies wat er bij u en uw branchegenoten speelt. Zodoende kunt u zorgeloos blijven doen waar u goed in bent.

Bij Zeqer Advies staan we graag naast de ondernemer. Als regionale specialist op het gebied van risicobeheer inventariseren we de risico’s die binnen uw onderneming van toepassing zijn en zoeken gezamenlijk naar de juiste oplossing.

Omdat wij alle ondernemers persoonlijk kennen, geven wij u altijd een persoonlijk advies dat is gebaseerd op uw branche en onze regionale expertise. Door deze manier van werken, voorzien onze adviseurs u altijd van het juiste advies om uw (bedrijfs)risico’s op de juiste manier af te dekken.

INITIATIEF NIET ALLEEN BIJ DE KLANT

Bij Zeqer Advies vinden wij het belangrijk om u van het juiste advies op het gebied van zakelijke verzekeringen te kunnen blijven voorzien. Onze adviseurs onderhouden daarom regelmatig contact, zodat wij snel kunnen inspelen op een wijziging binnen uw onderneming of persoonlijke situatie.

Tijdens onze beheergesprekken komen de verschillende risico’s voor uw onderneming, het personeel en uzelf aan bod. Naar gelang uw situatie komt Zeqer Advies altijd met de juiste oplossing. Behalve zakelijk risicobeer bieden wij u de mogelijkheid voor een Particuliere Verzekering.

Zeqer Advies is hét adviesbureau voor zakelijk risicobeheer voor én van het Land van Cuijk en Noord-Limburg. Wij hebben door de jaren heen een omvangrijk klantenbestand opgebouwd op basis van een persoonlijke aanpak, betrouwbaarheid en kennis van zaken. Wij adviseren bedrijven, winkels en organisaties van alle groottes: van eenmanszaken en het midden- en kleinbedrijf (MKB) tot grootbedrijven die zijn gevestigd op het industrieterrein.

Zeqer Advies adviseert bedrijven van verschillende omvang en complexiteit. Doordat wij samenwerken met toonaangevende verzekeraars, zijn wij uitstekend in staat om te bemiddelen in een passend verzekeringsproduct voor al onze zakelijke relaties. Ook voor complexe zakelijke risico’s zijn wij het juiste adviesbureau, omdat wij in zulke gevallen kunnen uitwijken naar onze partners die als beursmakelaar actief zijn. Vanwege onze manier van werken voorziet Zeqer Advies u dus altijd van een advies op maat.